Alla inlägg under juni 2010

Av Sandra - 15 juni 2010 21:42

A-team var en underhållande film!

Min humor precis och den bjöd på många skratt. En del specialeffekter var riktigt bra och en del riktigt kassa, men det är som det brukar vara.


Sjukskriven onsdag och torsdag med. Får se om jag orkar jobba natt i helgen. Min röst är inte riktigt tillbaka och jag hostar en del. Bronkit kanske?


Blir ingen boxning på torsdag heller, det som jag hade sett fram emot så mycket. Jaja, det kommer flera pass.


Ser på Mumien på kanal 6 nu. Gammal klassiker. Jag har varit blandat hungrig och illamående under hela kvällen, konstigt. Hoppas jag mår bättre imorgon och att jag orkar med lite poker.


Kram!!

Bio

Av Sandra - 15 juni 2010 17:10

Jag ska faktiskt våga mig iväg på en liten biofilm!


Det blir nog A-team, den verkar rolig med en hel del action. Återkommer med en recension senare. Studentbio mån-tors, en film kostar endast 60 kr, värt!


Jag jobbar heltid men har läst en extrakurs under våren och har då mecenatkort som jag är väldigt glad över :)


Får se om jag orkar jobba imorgon.. Det får kvällen utvisa!


Åt en potatis- och purjolökssoppa till middag precis, fyy vad den inte smakar gott! Jag smaksatte med chilipulver och muskot men den går verkligen inte att få ner. Usch.


Ha en trevlig kväll allihopa!

Av Sandra - 15 juni 2010 12:11

Som ni märker har jag lite svårt att bestämma mig för en fin bakgrund.

Men den här kanske funkar?


 

Taget i Göteborg för ett år sedan. Vilka underbara dagar det var där! Kanske blir en tripp i år igen..?

Av Sandra - 15 juni 2010 11:53

Vad tråkigt det är!


Och min teori är att kroppen behöver extra energi när den är sjuk, bara om man har feber så förlorar man en hel del extra vätska. Eftersom jag ändå bara får i mig 600 kcal/dag så är jag extra svag än vad jag skulle ha varit om jag åt som tidigare.


Igår blev det ingen promenad, jag orkade inte. Jag tog mig knappt till toaletten. Men imorse när jag vaknade så var himlen klarblå ute och solen sken, då kunde jag inte stå emot.


Jag segade mig runt lilla rundan runt Stångån, 3000 steg bara men det räckte till. När jag kom hem var jag helt slut och slocknade i soffan. Så det blir nog en eller två dagars sjukskrivning till.


Vilket stöd man får av alla andra bloggare som håller på med Itrim! Jag blir alldeles varm i hjärtat av allt stöd och fina kommentarer, tack för det!


Jag har satt upp små belöningar för mig själv. Innan de här veckorna så belönade jag mig själv med mat. Det är mycket enklare än vad man tror. Har man haft en tuff dag på jobbet, då kan man unna sig en god middag hemma eller lite lösgodis. Har man klarat en tenta, klart man ska fira med mat!


Så nu har jag tänkt ut andra belöningar istället för mat.


När jag har gått ned under 80 kg så ska jag göra en ansiktsbehandling. Det har jag alltid velat göra. Och när jag väger 73 kg (som är min målvikt) så tänkte jag fylla i en av mina tatueringar som har blivit lite sliten, eller bygga på den jag har på ryggen.(För er som undrar så har jag bara två.. :))


Vad längtar jag efter?

Bröd! Och sallad. Och lax!


  Mums!

Av Sandra - 14 juni 2010 14:45

Ojoj vad jag är sjuk..


Hade en riktigt trevlig dag igår på Malmslätt, det var nog över 50 000 människor där som firande flyget 100 år. Jag var lite trött och hade ont i halsen innan vi kom dit och efter lunch så blev jag riktigt dålig. Jag vinglade mest omkring (riktigt svårt med balansen) och sen somnade jag i gräset mitt i solen med en tjock munkjacka över mig.


Tur att jag hade munkjackan för då brände jag mig inte (till skillnad från vissa andra  


Idag kan jag inte ens prata för halsen är så svullen. Jobbet hörde inte vad jag sa imorse när jag försökte sjukanmäla mig.


Så idag har jag legat i soffan hela dagen. Jag ska försöka ta mig ut på en liten promenad, kroppen behöver det.


Vägde mig imorse för första gången sen dag 1, på min hemmavåg.


89.8 kg visade den när jag började, idag stod den på 84.2 kg, alltså -5.6 kg! Bra jobbat! Mina jeans håller på att bli för stora också, skoj!


  Domkyrkan i Linköping, fin!




Av Sandra - 13 juni 2010 09:32

Sista dagen på vecka 2! Bara en dag kvar av dom här jäkla sopporna!


Som ni hör så är jag lite trött på sopporna, jag har lessnat helt. Nu tänkte jag köra mest med gröt och shakes, dom är fortfarande okej. Och så har jag blivit sjuk också. Jag tror att immunförsvaret försämras under den här tiden, att det inte får all den energi som det behöver, många som kör med snabb-diet verkar bli sjuka.


Jag hann iaf med två pulspass den här veckan, det var bara löppasset som jag hade planerat som inte blev av.


Nu tors-lör har jag och killen varit i hans sommarstuga och bara tagit det lugnt. Det har varit riktigt tufft! Just eftersom när vi är där så brukar vi alltid köpa med oss god mat och lite vin och laga till något riktigt gott, det gick inte nu. Killen är riktigt stöttande och försökte äta sånt som inte jag tycker om, men det var ändå tufft. Eftersom vi inte gjorde så mycket så räknade jag timmarna tills jag fick ta en till soppa. Igår så kom hans syster med pojkvän över och dom grillade fläskfilé och åt massa melon och frukt och bröd. Men jag klarade det!


Det svåraste är faktiskt brödet. Det längtar jag efter! Rostat bröd, färskt bröd, hårt bröd, mm..



Jag har fått med min pappa på resan! Tråkigt nog bor inte vi i samma stad så vi kan inte träna tillsammans men vi stöttar varandra på telefon. Han ska köra en rivstart på 3 veckor och sen börja äta mat igen. Det känns jättekul att han och jag är i samma båt :)


Nu ska vi iväg på flyguppvisning och sen ikväll är det poker. Ikväll ska jag försöka ställa om dygnet också för nästa vecka väntar nattjobb!


Av Sandra - 10 juni 2010 09:51

Ojoj vad jag har haft att göra de senaste dagarna..


I måndags och tisdags jobbade jag och det var två riktigt jobbiga pass. Jag var helt slut efter. Sedan igår så tog killen examen och då var det examensfirande hela dagen. Än en gång fick jag kommentarer om varför jag inte åt och "det är ju faktiskt en särskild dag idag". Ja det är alltid en särskild dag. Men det gick bra.

Det är ibland som jag kan känna som panik att jag bara måste äta något annars blir jag galen. Men det är bara för två sekunder sedan går det över. Konstigt.


Igår hann jag även med en gruppträff med vägning. Jag har inte vägt mig själv så jag gick dit utan några förväntningar alls och vågen stannade på minus 4 kg! På 1 och en halv vecka! Starkt jobbat av mig! Vad jag kunde förstå av bedömningen så hade jag gått ned 4 kg fett och upp 1 kg muskler så det känns riktigt skönt. Min coach sa även att det har börjat synas, vad roligt!


Jag har ju känt mig smalare men tänkt att mycket är psykiskt, så nu blev jag jätteglad.   


På gruppträffen pratade vi om energibalans, alltså att äta lika mycket som man gör av med. Och 100 kcal extra per dag kan ge en viktuppgång på 4-5 kg/år!

Så äter man en frukt för mycket per dag så kan det göra så mycket! Det var väldigt skönt att höra för jag har funderat lite varför jag väger som jag väger och nu fick jag svaret. Jag har kanske inte ätit så dåligt ändå.. Fast lite för lite grönsaker har jag ätit, det vet jag.



Igår kväll var jag på en fest och var nykter. Det var länge sen jag var på en fest och inte drack ett enda glas vin. Det gick mycket bättre än vad jag trodde.


En biverkan som jag har märkt av är koncentrationssvårigheter och jag glömmer bort saker. Speciellt saker. Häromdan letade jag efter min sminkväska och hittade den till slut ovanpå hatthyllan! Vad gjorde den där?


Av Sandra - 7 juni 2010 11:57

Så går jag in på vecka 2.. Snart är de första tre veckorna gjorda!


Började morgonen med ett träningspass på itrim, träffade en arbetskompis där också. Visste inte att hon gick där med, så nu ska vi träna tillsammans ibland. Träningen gick bra men jag fick lite blodsockerfall. Jag ligger lite högt i puls också, idag var det mellan 170-180. Jag borde ligga under 160 men jag vet inte riktigt hur jag ska det lugnare.


Vad tycker jag om utbudet av shakers och soppor?


Jo skogsbär och chokladshakerna tycker jag funkar. Jag brukar skaka dom med lite is eller mixa med is, då blir dom mycket godare.


Morotssoppan är jättegod. Jag har lite svårt att få den klumpfri bara.. Någon som har något tips?


Potatissoppan ä den som jag inte gillar alls.. Jag har försökt med allt. Senaste tillsatsen är chiliflakes, då funkar den hyfsat.


Gröten är okej. God till frukost eller kvällsmål. Med lite extra kanel och kardemumma blir den fin.


Och nu till lunch blir det kycklingsoppa, har inte provat den än! Spännande.


Sen traskar jag iväg till jobbet!

Ha en bra dag allihopa!

Ovido - Quiz & Flashcards