Alla inlägg den 5 juni 2010

Av Sandra - 5 juni 2010 19:33

Imorse var jag ute på en springtur!


Det gick bra med tanke på att jag inte har sprungit på ca 3 veckor. Jag fick en ful infektion i hälen som gjorde att jag var tvungen att vila ett tag. Men idag gick det hyfsat. Avslutade det hela med lite coreövningar som vi gjorde på itrimpasset i onsdags. Övningarna var riktigt bra och efter i onsdags hade jag fruktansvärd träningsvärk i flera dagar.



Har ni tänkt på hur mycket som kretsar kring mat? Speciellt på kalas och fester. Matbordet är ofta i centrum och man sitter ned och socialiserar kring maten. Är man inte med och delar detta är man konstig. Eller som en kommentar jag fick:

"Varför kan du inte sluta att banta idag och äta av maten? Tänk på hur mycket din mamma har kämpat för att laga all den här maten."


Varför ska man få dåligt samvete när man inte vill äta en bit kaka eller tårta?


Nu ska jag socialisera lite med min familj och våra grannar. Dom ska äta tårta och jag ska dricka kaffe.


Kram på er!

Av Sandra - 5 juni 2010 16:05

Jag har länge tänkt att blogga om min resa som jag påbörjade i måndags. Jag vet hur mycket hjälp jag har haft av andras bloggar och kan jag hjälpa någon eller ge inspiration så är jag nöjd.



Varför påbörjade jag det här?

Jag har länge varit less på hur jag ser ut och att inga kläder passade så nu fick det vara nog. Jag har tidigare provat med viktväktarna men jag kände mig inte riktigt välkommen där..

Itrim såg jag genom en reklamannons tror jag och jag har kikat på det förut och tyckt att det var för dyrt. Men nu kände jag att pengar inte betyder någonting för att gå ner i vikt och må bra.

Jag skrev in mig på deras sida för att få information och sedan gick jag på ett informationsmöte.  Jag kände mig direkt som hemma och alla som jobbar på mitt itrim är så underbara så jag anmälde mig direkt till nästa grupp som började redan två dagar senare. Och så är jag igång.


Jag vägde in mig på ca 88 kg, tråkigt nog hade jag en högre fettprocent än vad jag trodde, 41 %, eftersom jag tränar ganska mycket sedan innan.


Jag valde metoden snabbt eftersom jag vill gå ned 13 kg till en början och jag är en otålig person och vill ha resultat snabbt :)


Hittills har det gått riktigt bra tycker jag! Jag har inte känt mig speciellt trött och inte särskilt hungrig heller. Men jag hade redan innan svårt att känna vad som är hunger och inte.


Nu i helgen så har jag varit hemma hos familjen eftersom lillebror tar studenten. Det har varit ritkigt jobbigt. God mat i hela huset och fullt av tårtor, kakor och champange. Jag som älskar champange.. Och jag har även fått en del dumma kommentarer och en del negativt. Jag önskar att människor kunde få låta andra prova själva också och ge stöttning istället.


Jaja. Jag kämpar på och efter den här helgen klarar jag allt!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards