Alla inlägg den 13 juni 2010

Av Sandra - 13 juni 2010 09:32

Sista dagen på vecka 2! Bara en dag kvar av dom här jäkla sopporna!


Som ni hör så är jag lite trött på sopporna, jag har lessnat helt. Nu tänkte jag köra mest med gröt och shakes, dom är fortfarande okej. Och så har jag blivit sjuk också. Jag tror att immunförsvaret försämras under den här tiden, att det inte får all den energi som det behöver, många som kör med snabb-diet verkar bli sjuka.


Jag hann iaf med två pulspass den här veckan, det var bara löppasset som jag hade planerat som inte blev av.


Nu tors-lör har jag och killen varit i hans sommarstuga och bara tagit det lugnt. Det har varit riktigt tufft! Just eftersom när vi är där så brukar vi alltid köpa med oss god mat och lite vin och laga till något riktigt gott, det gick inte nu. Killen är riktigt stöttande och försökte äta sånt som inte jag tycker om, men det var ändå tufft. Eftersom vi inte gjorde så mycket så räknade jag timmarna tills jag fick ta en till soppa. Igår så kom hans syster med pojkvän över och dom grillade fläskfilé och åt massa melon och frukt och bröd. Men jag klarade det!


Det svåraste är faktiskt brödet. Det längtar jag efter! Rostat bröd, färskt bröd, hårt bröd, mm..



Jag har fått med min pappa på resan! Tråkigt nog bor inte vi i samma stad så vi kan inte träna tillsammans men vi stöttar varandra på telefon. Han ska köra en rivstart på 3 veckor och sen börja äta mat igen. Det känns jättekul att han och jag är i samma båt :)


Nu ska vi iväg på flyguppvisning och sen ikväll är det poker. Ikväll ska jag försöka ställa om dygnet också för nästa vecka väntar nattjobb!


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards