Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Sandra - 11 maj 2011 21:42


Efter en supersvettig Zumba där 700 kcal förbrändes så gick jag hem och myste i soffan med två små missar och lite proteinbars.


 

Mums!


Den andra instruktören för zumban var riktigt bra faktiskt. Hon hade massvis av energi och var väldigt lik min brorsas tjej så jag gillade henne direkt.


 

Sedan var det lite mys i soffan.

Hoppas ni alla har en underbar onsdagskväll!

Av Sandra - 11 maj 2011 20:18

Här kommer dagens överaskning som damp ned i brevlådan!



En supersnygg sportbh från Shock absorber!


Jag vann nämligen en tävling hos supersnygga Em för ett tag sen! Så himla roligt, jag tror att jag aldrig har vunnit något förut! 


Så imorgon ska jag ge mig ut på en premiärrunda med de små bröna i tryggt förvar. Can´t wait!


Av Sandra - 11 maj 2011 11:21

Jag skulle ha jobbat idag egentligen men igår när jag kom till jobbet så var det massvis av folk idag och jag fick komp-ledigt, jihoo!

Och tack och lov för det, för igår var det en av mina värsta kvällar på jobbet. Det är så kul när man jobbar stenhårt med en patient (som kanske sjunker i syresättning eller inte har något blodtryck) och tar lite kontroller på nästa patient och då har inte den personen heller något blodtryck! Det är bara så att man vill skratta (inte riktigt men det förstår ni nog)


Usch och fy. Men jag tror att dom överlevde natten i alla fall. Tack och lov för att man inte är ny på jobbet.


Nog med det! Imorse var jag ute på en morgonwalk! Bra jobbat! 1/4 avklarat för denna veckan. Nu ska jag joppa in i duschen och sedan vaccinera katten. Ikväll blir det zumba och en gratis föreläsning på gymmet som handlar om stress. Kan bli intressant. Tråkigt nog är det inte min favoritinstruktör som håller i passet idag men det kan vara kul att träna för någon annan.


Sedan så damp det ned en väldigt rolig sak i brevlådan idag, vad det var får ni se senare...

Ovido - Quiz & Flashcards