Direktlänk till inlägg 17 oktober 2010
Idag blev det vegetarisk moussaka till middag!
Jag improviserade lite och det blev riktigt gott!
Jag hackade två lökar fint och stekte i olja tillsammans med fryst spenat, massor av färsk grönkål och champinjoner. Salta och peppra och blanda i vitlök och chili.
Sedan saltade jag 1 cm-tjocka auburgineskivor och lät stå en stund så att vattnet rann av. Stekte dessa i lite olja så att dem fick färg.
Blandade 2 ägg, 1 dl mjölk och 100 g 10% fetaost med grönkålsröran och sedan varvade jag röran med auburgineskovirna. Toppade med minikeso och så in i ugnen på 200 grader i ca 25 minuter.
Kanongott och nyttigt!
Jag tänkte lägga upp en bild men maten hann gå åt innan :)
Jajamensan, nu har jag semester! Underbart skönt! Och jag tänker ta ett litet uppehåll med bloggen under semestern, det kanske kan smyga in ett inlägg då och då, men för att hålla ner min stressnivå så får det bli så. I onsdags trän...
Hej alla! Jag sitter på tåget mot Uppsala igen. Det blev en resa hit med kort varsel eftersom familjen har varit tvungna att avliva vår hund alfons. Han har varit med mig under hela min uppväxt och saknaden är enorm. Jag kände att jag inte kunde s...
Hej alla kära läsare! Jag har under den senaste veckan legat däckad i sjukdom med ett icke-fungerande internet; inte den bästa kombinationen ska jag säga. Igår kom min underbara kille hem och fixade internet så nu är jag tillbaka! Sjukper...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 | 14 |
15 |
16 |
17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 |
27 |
28 | 29 |
30 |
31 |
|||
|